Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd!
Gratis bezorging in NL & BE

5 redenen waarom jij een telefoonhoesje moet hebben!

telefoonhoesje moet hebben

5 redenen waarom jij een telefoonhoesje moet hebben!

 

5. 9 van de 10 keer laat ik de telefoon uit mijn handen vallen. Waarvan als mijn mobiel 9 keer valt, ik minimaal één keer per jaar een nieuw scherm nodig heb. Over één ding zijn wij het allemaal eens, een telefoon is gewoon een dure uitgave en het is dus zonde als jouw telefoon al snel en onnodig kapot gaat. Nummer 5 is dus al een goede reden waarom jij een telefoonhoesje moet hebben.

4. Ik ben de persoon die altijd, de sleutels en telefoon in één broekzak doet. Resultaat; een telefoon vol met krassen en eventuele barsten. Doodzonde en totaal overbodig met een simpel telefoonhoesje.

3. Ooit je telefoon tijdens het stappen in de wc laten vallen? Je bent zeker niet de enige, vele mede party gangers hebben hetzelfde meegemaakt als jij! Door een extreme achterkant bescherming telefoonhoesje, is het te voorkomen dat er water in jouw mobiel terecht komt. Mocht jouw mobiel het niet meer doen, stop dan de mobiel in een bak met rijst, en laat de telefoon 24 uur in de bak met rijst liggen.

2. Heel simpel, omdat jij een nieuwe telefoon hebt gekregen. Dus je wilt direct jouw telefoon goed beschermen tegen val en stoot schade. Zodra jij jouw telefoon gelijk goed beschermd, zou de waarde van de telefoon ook vele malen hoger zijn, wanneer jij jouw mobiel wilt verkopen, over een paar jaar.

1. De nummer één waarom jij een telefoonhoesje moet hebben, omdat het je trendy outfit compleet maakt. Wij hebben een ruim aanbod aan telefoonhoesjes die passen bij jouw outfit.

 

Bekijk ons grote aanbod aan telefoonhoesjes, wij hebben voor ieder wat wils. En ook voor elke prijsklasse zijn er telefoonhoesjes beschikbaar. Een telefoonhoesje bestel je al vanaf €5,99 nergens vind je ze goedkoper dan bij ons.

Zoek je een goedkope iPhone telefoonhoesje of een samsung hoesje

X