Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd!
Gratis bezorging in NL & BE

Aanbiedingen van Telefoonhoesjes

Zachte Baby Owl Telefoonhoesje

Als je al vindt dat de hoesjes op de website goedkoop zijn dan moet je dit eens zien! Speciale aanbiedingen van telefoonhoesjes, speciaal voor jou! In plaats van 7,99 nog goedkoper! Dat is toch apart zou je denken? Maar deze hoesjes zijn nog steeds van super goede kwaliteit! Ik ga je er nu drie laten zien. 

Als eerst hebben we een hoesje met een vlinder. Het ”TPU Blauwe Vlinder Telefoonhoes” is echt supermooi! Vlinders kunnen natuurlijk vliegen en dit hoesje laat je het gevoel geven dat jij ook kunt vliegen! Het hoesje is geheel blauw maar de achtergrond is een tint lichter dan de vlinder zelf. Dit hoesje was eerst verkrijgbaar voor 7,99 en nu voor maar 4,99! Dat is nou wat ze zeggen een koopje. Dit hoesje is voor de IPhone X. 

Een andere super aanbieding is dit super schattige uilen hoesje. Het ”zachte baby uil hoesje” is voor de IPhone 7. De uil zelf is blauw net als de achtergrond maar net zoals bij de vlinder is de achtergrond een tint lichter. Op de achtergrond zie je ook allerlei stippen. De uil is aan het slapen op een tak en dat ziet er super schattig uit! Net als bij de vlinder laat dit hoesje je het gevoel geven dat je kan vliegen. Dit hoesje is nu voor maar 4,99 te koop in de Webshop. Ben jij ook zo’n slaapkop dan is dit het perfecte hoesje voor jou!  

Als laatst heb ik dit super schattige hoesje met een heel ondeugend hondje voor jullie.  Het ”TPU hondje telefoonhoesje” is voor de IPhone X. Dit hoesje laat je misschien niet het gevoel geven dat je kan vliegen maar het geeft je zeker een blij gevoel. Bij het zien van dit hoesje word ik gelijk blij! Dit hondje ziet er zo ondeugend uit met z’n rode brilletje op en dat schattige strikje om zijn hals. Dit hoesje is nu ook voor maar 4,99! Nog zo’n koopje!

Aanbiedingen Telefoonhoesjes

Vind jij nou niet dat een van deze hoesjes bij jou past neem dan nog een kijkje tussen de andere aanbiedingen. Er zit vast wel iets tussen voor jou! Dat kan ik je garanderen. Na aanbiedingen zijn er natuurlijk ook heel veel andere hoesjes die ook al best goedkoop zijn maar toch met een hele goede kwaliteit!

X