Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd!
Gratis bezorging in NL & BE

Wat is een PopSocket?

Wat is een PopSocket

Wat is een PopSocket?

Een PopSocket is momenteel een van de nieuwste gadgets die de gemoederen bezighoudt. Je ziet veel mensen er dan tegenwoordig ook mee rondlopen. Maar ondanks dat zijn er nog altijd genoeg smartphonegebruikers die er nooit van gehoord hebben. Wat is een PopSocket nu precies? En waarom is het de rage van het moment?

De PopSocket


Een PopSocket moet je zien als een telefoonbutton die het een stuk makkelijker maakt om een mobiel vast te houden en te gebruiken met één hand. Je bevestigt een PopSocket aan de achterkant van een mobiel, zodat je meer grip hebt. Het fijne van deze telefoonhouder is dat je deze heel precies kunt verplaatsen. Je kunt de PopSocket dus perfect aanpassen aan je eigen voorkeuren. Iedereen heeft wel een andere voorkeurshouding wanneer het om het vasthouden van je mobiel gaat. Door de button precies zo te plaatsen dat je met één hand alle bewegingen comfortabel kunt maken, heb je er het meeste aan. Dat is uiteindelijk het doel van de PopSocket.

Naast het plaatsen van de button op de gewenste locatie achter aan je telefoon of tablet, is er nog een tweede functie. Je kunt een PopSocket namelijk ook uittrekken. Dit is volledig recht mogelijk of aan een zijde. Ook daardoor heb je de mogelijkheid tot meer grip of kun je je telefoon of tablet zelfs neerzetten. Vooral wanneer je vaak video’s bekijkt is dit een handige functie. Je hoeft je smartphone dan niet telkens vast te houden.

Waarom een PopSocket kopen?


Al met al heeft deze telefoonhouder dus een aantal voordelen. Dit komt neer op de volgende hoofdpunten:

  • Betere grip van je smartphone: Een telefoonbutton geeft meer grip, waardoor je je smartphone op een veiligere manier vasthoudt. Er is minder kans dat je deze laat vallen.
  • Mogelijkheid tot neerzetten: Kijk je vaak video’s via bijvoorbeeld Youtube? Dan is een telefoonhouder ideaal. Je zet je smartphone heel simpel neer.
  • Kabeltje verbergen: Heb je kabeltjes voor muziek of opladen graag bij de hand? Met een telefoonbutton verberg je deze op een handige manier.
  • Met één hand bedienen: Mensen die vaak onderweg zijn, hebben er veel baat bij om een telefoon met één hand te kunnen bedienen. Niet dat een PopSocket alleen voor hen geschikt is, maar het biedt wel een extra middel tot efficiëntie.

Het is daarmee een product dat vooral erg handig is. Het maakt het leven een stuk simpeler. In deze wereld waarin smartphones vaker en vaker gebruikt worden, komt dat goed van pas. Net als veel andere mensen heb je waarschijnlijk vaak genoeg de telefoon laten vallen. Of je moet je vingers zover strekken om een bericht te typen dat het oncomfortabel wordt. Met de PopSocket is dit allemaal verleden tijd. En dit is geen loze belofte, aangezien deze telefoonhouder populairder en populairder wordt. Mensen zien er de waarde steeds meer van in. Wat het nog leuker maakt, is dat er veel verschillende designs verkrijgbaar zijn. Je kan je telefoonbutton zo helemaal naar je eigen smaak kiezen en op je telefoon vastmaken.

PopSocket's

X