Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd!
Gratis bezorging in NL & BE

Lekker vrolijk!

lekker vrolijk

Het begint eindelijk een beetje warm te worden in Nederland en ik heb daar nu al zo’n zin in! Eerst hebben we dan nog wel de lente maar toch het is niet meer zo koud! Als het warmer begint te worden gaan de bloemetjes ook weer groeien! Speciaal hiervoor ga ik jullie een aantal hoesjes met bloemen presenteren. 

Als eerst heb ik voor jullie een heel leuk hoesje. Het hoesje is aardig druk maar toch echt heel leuk! Op het hoesje staan allerlei rozen in de kleuren rood en roze. Bij dit hoesje krijg ik helemaal een herfst, lente gevoel door de toch donkere kleuren maar mooie rozen. Ik heb het dan over ”Bloemetjes telefooncase voor de Nokia 5”. Dit hoesje is te koop voor 8,99 in de Webshop met gratis verzending. Dit hoesje is uitsluitend voor de Nokia 5 en Nokia 7.1. 

Een ander hoesje voor de Nokia 7.1 is het ”Roze Bloem Telefooncase Nokia 7.1” hoesje. Dit hoesje is erg rustig maar toch heel leuk. Op het hoesje staan een paar roze bloemen bij elkaar. Zelf vind ik dit echt een heel vrolijk hoesje dat mij erg aan de zomer doet denken. Dit hoesje is ook te koop voor 8,99. 

En als laatste hoesje wil ik jullie graag het ”Lotus Bloem Telefoonhoesje” laten zien. Dit is echt een van mijn favoriete hoesjes! Ik vind het echt een heel vrolijk hoesje en ik ben zelf helemaal weg van Lotusbloemen. Dit hoesje is zwart van kleur met een mooie donkere lotus op het hoesje. Dit hoesje ziet er best serieus en geordend uit maar toch heeft het een vrolijke uitstraling. Ben jij ook helemaal weg van Lotusbloemen als ik, dan moet je dit hoesje zeker hebben! Dit hoesje is voor de IPhone 6 Plus en de IPhone 6S Plus.

Alle 3 deze hoesjes zijn super vrolijk maar toch heel formeel en serieus. Deze hoesjes zijn ook zeer geschikt voor de warme tijden in Nederland/België! Je betaalt voor deze supergave hoesjes maar 8,99! Ongelofelijk! En nog eens gratis verzending ook! Voor 16:00 besteld morgen in huis! Wat wil je nog meer?  

Voor meer leuke hoesjes check nog even de Website en kijk ook nog even voor de leuke aanbiedingen! Hartstikke leuk toch?  

X